Netværk dig til succes.Fokus på forretning og vidensdeling

Vi ser det, som en vigtig opgave, i tæt samarbejde med vore medlemmer, at have fokus på at
blive endnu bedre netværkere.

Ikke 2 forretningsmøder er ens, hvert møde har nyt inspirations punkt, med forskellige emner der relaterer til drift af en virksomhed fra markedsføring til værdier.

Tid til videns- og erfaringsdeling øger ikke blot virksomhedens mulighed for at øge værkst potentiale, det styrker samtidig på de gode relationer medlemmer og gæster i mellem.

Verden er i hastig forandring.
Ni ud af 10 virksomheder har et stort vækst potentiale.
Mange virksomheder når bare ikke, på grund af den daglige drift, at omstille deres markedsføring til de nye tiders relations omsætning, derfor fortsætter mange virksomheder med at arbejde som de altid har gjort! ...

Relations salg erstatter Pistol salg
Pistol salg og jagt på kunder hører fortiden til.
Kunderne foretrækker i stigende grad selv at opsøge virksomhederne. Netværk og den personlige anbefaling tiltrækker potentielle kunders opmærksomhed.
Kunderne ønsker relations salg til virksomheder de har tillid til.
Processen fra kundens opmærksomhed til omsætning, går via kundens oplevelse og vurdering af leverandørens evne til at være rådgiver, inspirator og sparringspartner til den gode service og naturligvis produktets/ydelsens kvalitet. Godt købmandsskab avler loyale kunder, som igen gør den tilfredse kunde til virksomhedens ambassadør i sit eget netværk.

NetSam er NETværk og SAMarbejde.
Uge efter uge hjælper vi hinanden til vækst i vore virksomheder med vore relationer og personlige anbefalinger, samtidig med at vi inspirerer hinanden til omstilling til tidens markedsføring og branding.