HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED?Kontakt mig på tlf. 31771150

Facilitator af erhvervsnetværk

På baggrund af bopæl i 25 år i Randers, og min aktive deltagelse i flere af byens erhvervsnetværk,
fik jeg i 2012  opbygget et godt fundament til at grundlægge 2 aktive erhvervsnetværk i byen, med deltagelse af tilsammen over 40 virksomheder.
Senere kom også NetSam netværksgrupper i Århus, Silkeborg, Horsens og Odense.

I øjeblikket arbejdes der på at åbne NetSam afdelinger i Skive, Holstebro, Skanderborg, Viborg, Hadsten, Grenaa og Hobro.

Arbejdet som facilitator og konceptudvikler i et stort erhvervsnetværk har ikke alene øget mit personlige netværk ganske betragteligt og givet mig indsigt i en bred pallette af brancher og virksomheder, det har tilmed skærpet mine netværkskompetencer, som i dag er afgørende elementer mht. branding, markedsføring og omsætning

Administrerende direktør i  Joedex

De seneste 11 år, har Jørgen Lajer været administrerende direktør i IT virksomheden Joedex, som udvikler webløsninger til erhvervslivet.
Joedex blev solgt pr. 1. august 2015 til Johnsen Graphic Solutions

Detail handel
Jørgen er handelsuddannet. Umiddelbart efter endt uddannelse virkede Jørgen nogle år som afdelingsleder og butiksbestyrer. I Starten af 80érne åbnede Jørgen og hustruen Pia egen butik med lædervarer i Skanderborg.

Importør af rengøringsmaskiner
Gennem mere end 14 år, importør, regionschef, afdelingsleder og underviser i salg i en salgsvirksomhed med rengøringsmaskiner. 
Egen webshop, aquafilter.dk

Total leverandør til daginstitutioner
:  Fra 1996 – 2002 opbyggede og drev Jørgen sammen med Pia, en landsdækkende virksomhed,
som totalleverandør til daginstitutioner. Virksomheden havde 15 ansatte.

LinkedIn: dk.linkedin.com/in/jorgenlajer