Hvem er NetSamog hvad kan vi

NetSam er grundlagt af 4 erfarne netværkere, nemlig undertegnede, min hustru Pia, Asger Bonde fra XPI og Kent Bargisen fra Bradia, som sammen var udsprunget fra et kendt landsdækkende netværk.

Sammen besluttede vi at danne et nyt erhvervsnetværk, tilsat det bedste fra flere forskelllige netværk, som vi hver især havde deltaget i.

Vi ønskede et klassisk reference netværk, men også tilsat videns- og erfarings deling, som vi fandt er mindst lige så vigtigt i netværks samarbejdet!

Alle 4  grundlæggere af NetSam har hver især opbygget en komfortabel kundeportefølje alene ved hjælp af netværk og netværks netværk.

I dag står jeg alene for NetSam, Kent Bargisen er rejst og har fået andet job. Pia og Asger er meninge medlemmer. 
 

Konceptet:

Vi samarbejder ved at dele/bytte vores netværk.
 

Ved at kende nogen, der kender nogen, får du nyttige informationer og en unik indgang til mennesker, der efterspørger lige netop din ydelse og dit produkt.
 

Det anslås at hvert menneske har ca. 400 kontakter i sit netværk. Så kan du selv prøve at gøre dit regnestykke. Sammen er vi stærke individer.
 

Du møder dine nye kunder eller klienter med netværkets goodwill i ryggen, idet en effektiv og funktionel netværksgruppe bygger på  både tillid og fællesskab.
 

At netværke kræver benarbejde. Den enkelte må selv bidrage for at få noget igen. Alle skal bidrage for at netværket tilføres den nødvendige energi for at få succes.